dijous, 11 de novembre del 2010

EDUCAT 1X1


El projecte Educat 1x1 es compon de la dotació de PDI + Connectivitat Wi-fi: punt d'accés inalàmbric. + un ordenador portàtil per alumne, però a més a més, dóna l'oportunitat d'utilitzar el mateix ordinador com a llibre de text, però en format digital.
Tot això és una aportació més a través de la qual tant alumnes com professors i, de manera més o menys indirecta els pares/mares, adquireixen i desenvolupen les competències necessàries dins la societat en que estem.
Aquest projecte pot ser de gran utilitat a l'aula, ja que ens permet que els alumnes facin investigació en el moment que vulguem i a la vegada podem compartir-ho amb la PDI, fer grups per investigar, fomentar el treball cooperatiu, etc.
Cal tenir en compte, però, que hem de vigilar que estiguin per la feina i no en altres llocs no educatius que no ens interessen o, almenys traure partit d'aquests espais.
Podem fer concursos: a veure qui troba primer...; podem fer la classe entre tots a partir d'allò que trobem; etc. i mentre ens ho passem bé, aprenem matèria i noves tecnologies.



El estudio no se mide por el número de páginas leídas en una noche, ni por la cantidad de libros leídos en un semestre. Estudiar no es un acto de consumir ideas, sino de crearlas y recrearlas
Paulo Freire

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada