dijous, 11 de novembre del 2010

MASS MEDIA


Els Mass Media són els Mitjans de Comunicació Audiovisual. Quelcom important i influient a la nostra societat i, per tant, cal que apropen als infants a aquests mitjans per tal que els coneguin i experimentin, en la mesura de lo possible amb ells.
Un dels programes/ projecte que m'ha cridat l'atenció i m'ha agradat és: EDUCACIÓ EN COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL. Que té com objectiu apropar al nen/a a la comunicació audiovisual, com ja bé diu el seu nom.
Així doncs, el fa capaç de comprendre i fins a cert punt analitzat tots aquells estimuls i massatges audiovisual als que s'expón cada dia. Al llarg del dia, els anuncis, les películes, els programes, etc. transmeten valors i ideologies que són captades per tothom i que la gran majoria de vegades, ens afecte i influeixen en el nostre comportament. I si ens influeix anosaltres, encara més als més petits de la casa.
Aquest programa vol donar a conèixer als petits els processos de producció d'aquests mitjans, aprendre a crear els seus propis missatges audiovisuals i aprendre a destriar els missatges als quals esta exposat.

Una activitat és poder fer un video on surtin algunes de les activitats fetes per ells, la podem fer tots junts a l'aula i així tots aprenem de tos.
També podem fer un conte amb les veus i les cares dels petits.
Ells es senten protagonistes, s'ho passen bé i aprenen.




La educación es la preparación a la vida completa.
Spences

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada