divendres, 12 de novembre del 2010

ScreenToaster?


De vegades, explicar quelcom és complicat si ho fem de forma escrita o oral sense cap suport i pot resultar liós i fins i tot és possible que no se'ns entengui.ScreenToaster té la solució.
ScreenToaster et dóna la possibilitat d'enregistrar allò que fas a l'ordenador de manera gratuïta i amb l'opció d'editar la gravació, la veu, i el text sense haver de baixar-te cap programa.
ScreenToaster funciona gràcies a Adobe Flash Player i a Java, per la qual cosa hauràs de tenir instal·lat els dos complements.
Amb aquesta eina, tens la possibilitat d'agregar subtítuls als vídeos gravats, gravar veu i vídeo simultàneament i poder enviar i compartir el teu vídeo al teu lloc web, fòrum, bloc, etc.

Així doncs, ens seria de gran utilitat per poder gravar tot allò que fem a les aules, penjar-ho al bloc de l'escola o de la classe i que els infants/alumes, altres professors i pares/mares o tutors puguin saber com realitzar algunes de les activitats multimèdia que realitzem a l'aula.

A més a més, també podriem utilitzar aquesta eina per a que els alumnes ens ensenyessin com han fet alguna activitat, o per subtitular vídeos sobre les activitats que fem a l'aula, per posar-hi veu a un vídeo on surtin les fotografies dels petits, etc.



Educación es lo que sobrevive cuando se olvida lo que se ha aprendido.
Skinner

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada